Andet

Så er det endelig tid til at holde sommerferie

Sommerferien nærmer sig, og de store spørgsmål banker på døren: Hvor skal I holde jeres længeventede sommerferie? Og hvilken slags sommerferie drømmer I om i år? Skal ferien holdes i skønne Danmark eller skal det være en udlandsferie med lokale retter og lidt mere varme?

 

Har I endnu ikke besluttet jer for sommerferiens destination eller fundet det helt rette sted, er der absolut ingen grund til panik.

I kan stadig nå at finde en dejlig ferie både i Danmark og udlandet, som kan opfylde behovet for en oplevelsesrig og energigivende ferie.

 

Sommerferie i smukke Danmark

Danmark er et relativt lille land, men mange af os kender ikke meget til alle Danmarks byer. Der gemmer sig nemlig mange oplevelser og ture rundt omkring i Danmark. Vælger I en sommerferie i det danske, kan I sagtens få den ægte turistfølelse, hvor man ikke kender byen, de skjulte naturskatte og elle de lokale smagsoplevelser. Den danske sommer er kendt for sin smukke morgenstund med guld i mund og den friske brise og bølgernes brusen ved Vesterhavet.
Er I mere til historiske steder og museer, gemmer det danske landskab også på det med både kunstmuseer og historiske museer, hvor enhver nysgerrighed kan blive dækket.

Der er også den mulighed at besøge forlystelsesparker, som ikke kun er en fryd for de helt små i familien. Alle aldre kan nyde godt af en rutsjebane eller at få en frokost i det fri i familiens selskab.

Feriecenter som rammen for familiens sommerferie

Vil I gerne have en sommerferie, men samtidig stadig bevare den hjemlige hygge? Der er et hav af feriecentre i Danmark, som taler til forskellige feriedrømme og behov. Der er frit valg mellem at få maden serveret og selv at kokkerere i hinandens selskab.
I de jyske landskaber findes ferieparker, som taler både til vandhunden i familien, til jer, som elsker at være aktive i sportshallen, naturelskerne og ikke mindst minigolf-vinderen. Det er ikke alt.

 

Der er også tænkt på bold-elskerne, og I kan både spille fodbold, hockey, tennis, basketball og meget mere med en bold. Der er både aktiviteter til konkurrencemenneskerne og til de mere venskabelige konkurrenter.

 

Hvilke aktivitet er I bedst til? Der er kun én måde at finde ud af det på – lad denne sommerferie afgøre om minigolfbanen eller bordtennis er favoritten.

Naturligvis kan sommerferien også byde på skønne cykelture i solskinnet med pauser til madpakken.

 

Ferieparker i udlandet
Feriedestinationen kan også være i det store udland, hvor I kan opleve en anden kultur og lære nyt. Eksempelvis findes der skønne ferieparker for familie og venner, hvor ferien kan stå på hygge, afslapning og nye fascinerende oplevelser. Udlandsferier giver smukke naturoplevelser som både fanger børn og voksne.

I eksempelvis billedskønne Østrig kan I booke ferieboliger, hvor I kan hygge sammen i en dejlig feriebolig, men også tage på ture rundt i byen og opleve de seværdigheder, som lokker jer. Der er rig mulighed for at få nye dyreoplevelser, som med garanti vil gå rent hjem hos både de små og store i familien.

Det er op til jer, om årets sommerferie skal bestå af strandbesøg, en vandretur i de høje bjerge eller en frokosttur i de dybe skove.

 

Året sommerferiedestination kræver to beslutninger:

  1. Skal ferien nydes inden for den danske landegrænse, hvor I på ny kan lære byer og beretninger om den danske historie og kultur – samt nyde naturen som kan berige med cykelture, badeture i det fri og flyvning med drager?
  2. Skal jeres sommerferie gå syd for landegrænsen og stå på nye mad- og smagsoplevelser med drikkevarer fra den besøgte region og spændende kulturoplevelser?

 

 

Når de store beslutninger er taget, ønskes I en dejlig sommerferie.