Andet

Sjove og fine wallstickers til dit hjem

Hvad kan du bruge wallstickers til?

 

Wallstickers kan bruges til, at pifte dit hjem op og give det helt nyt liv. Der findes mange forskellige wallstickers og derfor findes der uendeligt mange muligheder. Uanset hvad, så findes der wallstickers til din stil. De fås i både farver og blot almindelig sort. Motiverne varierer lige fra verdenskort og til sommerfugle. Søg eventuelt inspiration på nettet og se hvordan andre har valgt at bruge wallstickers. Der findes nemlig mange kreative måder og anvendelsen kan få dit hjem til at se helt eksklusivt ud!

Citater er også utrolig populært og der findes et hav af forskellige. Så uanset hvilket budskab du ønsker at sende, så findes der højst sandsynligt ét citat til din smag. Citaterne er ofte inden for kategorierne husregler, kærlighed, livet, filosofi, motivation, iværksætteri, fodbold, Sex and the City, opskrifter, religiøse citater, verdenskort, sport, træer, dyr, blomster, byer og skylines, personer og kendte, sjove, bannere med flere. På den måde findes der wallstickers til hvert af hjemmets rum.

Wallstickers til børn

 

Ønsker du at pifte dit barns værelse op, da er wallstickers en idé. Det er en let måde, at foretage en ændring og det vil glæde børnene. Til børn findes der rigtig mange fine wallstickers. For eksempel navne, sangtekster, bogstaver og tal, dyr, biler, sport, dinosaurer med flere. På den måde kan du hænge en personlig wallsticker op. Tal og bogstaver vil for eksempel være lærerigt for dit barn. Alt efter om du har en pige eller en dreng findes der mange forskellige farver, at vælge i mellem.

Wallstickerne sendes ofte i en rulle, som opbevarer dem sikkert. Dertil følger ofte et skrabekort med, som du skraber mod folien inden monteringen, så den sidder perfekt fast. Wallstickeren løftes herefter fra pappet. Her er det vigtigt at få alle detaljer med op. Det er en fordel, at være to personer til at montere i det tilfælde, at wallstickeren er et stort motiv. Montér wallstickeren løst til væggen og betragt den på afstand, for at se om den hænger som ønsket. Når du er tilfreds trykkes folien godt ind mod væggen og den trækkes ganske forsigtigt af væggen. Brug hele tiden dine fingre til at fastgøre folien, og sikre, at alt motivet forbliver på væggen. Tiden varierer efter hvilken type væg wallstickeren monteres på. Derfor er det en god idé at væbne sig med tålmodighed.

God fornøjelse!