Quilt

Er dynen din bedste ven?

Hunden er menneskets bedste ven, men ikke alle er dyreelskere og for mange er søvnen meget værdifuld for en god hverdag og et godt helbred. En god madras er ikke altid nok for en god nats søvn – både dyne og hovedpude spiller ofte også en stor rolle. Din dyne kan blive din bedste ven, hvis den ikke allerede er det, men det kræver lidt hjælp fra eksperter at finde den rette. Www.dyne-guiden.dk er de eksperter, der kan hjælpe dig med alt omkring dyner og god søvn. Vi informerer, vi vejleder, vi præsenterer og vi har svar på alle de spørgsmål, du måtte stille dig selv, når jagten på en ny dyne går ind.

Lad os lege med…

At matche en person og en dyne er som at matche to individer til et langt og givtigt venskab. Hvis en dyne skal være din bedste ven, så vælg ikke i blinde og vær bevidst om, hvad du har brug for. Du kender dig selv og dine ønsker, men kender du til alle muligheder, når det gælder dyner? Det gør vi hos www.dyne-guiden.dk, og vi matcher dig gerne med den ideelle dyne. Altid den sidste nye viden og lang erfaring med markedet gør os til det kloge valg, hvis du ikke vil spilde din tid og penge på fejlkøb. Vi ved ganske enkelt hvad det drejer sig om, når du skal have en ny dyne, og vi lytter til dig som individ, så du får den dyne, der passer perfekt til dig. Køb en dyne, du kan bruge og holder af, du skal trods alt dele seng med den i lang tid!

En dyne for livet

Uanset om du foretrækker at have din dyne i kort eller lang tid, så skal den plejes på den rette måde. Vask altid en dyne efter anvisningerne fra producenten og sørg for god sengehygiejne hele året rundt. Luft dynen så ofte du kan (medmindre du lider af pollenallergi) og lad sol eller frostvejr dræbe eventuelle støvmider for dig. En dag i solen på tøjsnoren er det bedste, du kan gøre for din dyne, og er der ikke frost en vinter, så kan fryseren sagtens klare det for dig. Når du tørrer en dyne efter vask er det vigtigt, at den tørrer hurtigt og effektivt, så fugt eller andet ikke når at udvikle skader eller sundhedsfare. Mange dyner anbefales at blive tørret i tørretumbler umiddelbart efter vask, men tjek vaskeanvisning for eventuelle anbefalinger omkring tørring eller kontakt forhandler eller producent. Alle dyner er forskellige, og det gælder også plejen, så tjek hellere end ekstra gang, end at risikere at ødelægge din nye dyne.

Duvet

Vil du dele din bedste ven?

En dobbeltdyne kan være løsningen for par, der holder af at ligge under samme dyne; for børnefamilien, der har indset, at der også skal være plads til de små i dobbeltsengen eller for dig, der bare gerne vil have god plads under det lune dække. For en perfekt redt dobbeltseng med smukt sengetæppe og masser af pyntepuder kan det også være en fordel med en dobbeltdyne, der lægger sig mere ensartet over sengen end to adskilte dyner. Men en dobbeltdyne er ikke lykken for alle, og I behøver hverken at have problemer i parforholdet eller være egoister for at foretrækker to enkeltdyner i stedet for én stor. Hvis dynen er din bedste ven, så er det ikke altid så dejligt at skulle dele den med andre, og med en enkeltdyne kan du selv bestemme, hvornår der skal være plads til én mere under dynen. Din dyne bør være din, uanset om du deler med andre eller kun dig selv.