Guides

Få inspiration fra økologisk firmafrugt

Det at få en varieret kost i hverdagen kan være en forholdsvis svær opgave da det kræver, at man aktivt forsøger at undgå at gå ind og fortsætte de vaner, som man har. Det er ellers noget, som de fleste mennesker er meget tilbøjelige til da det altid er nemmere at gøre det, som man er vant til. Hvis man på arbejdet begynder at få økologisk firmafrugt vil man dog opleve hvordan det i sig selv kan give lidt inspiration til dagligvareindkøbene derhjemme.

Med en økologisk frugtkurv er blodsukkeret godt

Noget af det, som en økologisk frugtkurv kan gøre det er at sørge for at medarbejderne på en arbejdsplads ikke går sukkerkolde. For hvis man ikke køber noget frugt eller lignende til dem vil der være stor sandsynlighed for, at de kommer til at gå ud og købe slik eller andet, som de ikke har godt af. Derfor kan man stille økologisk firmafrugt til rådighed og da det er nemmere at gå ned i kantinen og tage et stykke fremfor at gå ud i et supermarked eller lignende vil de gøre dette.

Det at man sørger for at ens medarbejdere har det rette blodsukker kan også gøre, at de simpelthen præsterer bedre. For en medarbejder, som går rundt og konstant er træt vil uden tvivl præstere dårligere end en medarbejder, som hele tiden er frisk. For hvis man først bliver træt kan man også blive mindre motiveret og når først motivationen er væk, så får man ikke lavet et godt stykke arbejde. Med økologisk firmafrugt kan man være med til at sørge for, at det ikke sker.

Stil økologisk frugtkurv et strategisk sted

Ofte er det sådan, at det, som vi som mennesker ser er noget vi får lyst til. Det vil sige, at hvis man hver dag går forbi en fastfood restaurant så vil man med tiden få lyst til at gå derind, hvilket man ikke havde gjort, hvis ikke man var gået forbi den. På samme måde fungerer det med en økologisk frugtkurv. For hvis du stiller den et sted, hvor folk ofte kommer forbi vil de være meget mere tilbøjelige til at tage et stykke end hvis kurven står et sted, hvor man selv skal opsøge den. Find den frugt du ønsker på http://www.frugt.dk/, hvor de har et stort udvalg.

Derfor bør økologisk firmafrugt altid stå et sted, hvor folk kommer forbi. Et oplagt sted er ved siden af kaffemaskinerne da det er et sted, som folk meget ofte går forbi. Også de steder, hvor man kan tage te bør der være økologisk frugt for det er klart, at blot fordi, at man er tedrikker skal man ikke snydes for den økologiske firmafrugt, som firmaet stiller til rådighed for samtlige medarbejdere.