Damer

Godt nyt til damerne

Det er saftsusemig godt nok blevet vinter lige pludseligt, men det gør ikke så meget, når nu man får lov til at have endnu en dejlig December. Denne måned bliver altså bare lidt mere hyggelig og jule-agtigt – det tror jeg ikke at der er nogen her på bloggen, som er uenig i.

Jeg har valgt at skrive det her indlæg, da det snart er nytår, og der er masser af damerne rundt om i landet, som gerne vil se rigtig skarpe ud til nytår. Det ved jeg fordi jeg har en kone og to døtre, og de har ikke snakket om andet ved spisebordet de sidste to aftener end neglelak, læbestift og kjoler til nytår.

Jeg vil gerne prøve at se om jeg kan imponere konen derhjemme, og derfor har jeg siddet og kigget rundt på nettet, for at se om jeg ikke kan få info omkring gode neglelakke. Jeg fandt en blog her på nettet, hvor der meget godt er skrevet omkring neglelak, og i særdeleshed Shellac. Shellac er åbenbart bare det helt nye! Hvorfor det er så godt, det må du hellere selv finde frem til, for det tør jeg altså ikke helt sige. Jeg har læst at det er fordi det er meget mere holdbart end normal neglelak, men du må ikke hænge mig op på det.

Håber at det er noget I kunne bruge til noget, hvis I nu selv skal