Hårtransplantation

Hårtransplantation og stamcellebehandlinger, kampen mod pletskaldethed fortsætter

Pletskaldethed, tyndt hår, voksende måne, hårklumper på puden når du vågner om morgenen
– At miste håret er aldrig en fornøjelse, uanset alder. Heldigvis har nye metoder og fortsat forskning indenfor området de seneste par år ledt til en lang række effektive behandlinger mod hårtab, der kan hjælpe med at rette op på de små “skønheds fejl” der er opstået, udbedre skaderne og sikre at tilstanden ikke forværres. En af disse nye metoder der er dukket op på markedet er stamcellebehandlinger som denne.

En betydelig procentdel danskere lider af hårtab, hvilke desværre også har resulteret i et stigende antal “fup-kurer”: Man skal ikke søge længe på nettet før man bliver lovet guld og grønne skove af adskillige hjemmesider og sælgere, der med store bannere reklamerer med alt, lige fra piller til shampoo imod hårtab, til skyhøje priser, trods at disse midler ofte ikke har hverken testresultater eller studier, der viser at midlerne har nogen form for virkning overhovedet.

Hårtransplantation og stamcellebehandling er derfor de 2 behandlinger imod hårtab der nævnes oftest, da begge behandlingsformer virker forholdsvis lovende. Dette betyder at modsat de dyre “mirakel-kurer” er der reelle chancer for et godt resultat.

makeup-739672_960_720Disse behandlingsmetoder er desuden en del sikrere end mange af de “medicinske” produkter der sælges, hvor resultaterne kan være ekstremt varierende, og som ofte plages af heftige bivirkninger. Gennem stamcellebehandling er det muligt med blot nogle få behandlinger at få noget af fortidens prægtige hårpragt tilbage. Er man plaget af sit hårtab, og villigt til at tage chancen med en behandlingsform der er lovende og resultatsorienteret, kan stamcellebehandling være vejen frem.

Stamcellebehandling – Den nye fremtid

Stamcellebehandling er som tidligere nævnt en af de nyere behandlingsformer, der dukkede op for omtrent 10 år siden. Behandlingsformen har langsomt gjort sit indtog på forskellige behandlingsplatforme, og turen er endelig kommet til behandling af skaldethed og hårtab. Behandlingen er meget simpel, og hvis udført af de rette professionelle, har den også en forholdsvis god succesrate.

Stamcellebehandling er rettet imod dem der lider af tyndt hår, pletskaldethed, høje tindinger og hårtab i øjenbryn-regionen.

Ved stamcellebehandling sprøjtes speciel stamcellevæske ind under huden i hovedbunden gennem små nåle. Stamcellevæsken stimulerer de omkringliggende hårsække, og hjælper kroppen med at skabe nye ved hjælp af peptider og vitaminer der skaber vækst i hårsækkene. Behandlingen er smertefri.

Behandlingen gentages 2-4 gange, og derefter kan det endelige resultat vedligeholdes ved yderlig behandling hver 18.måned.

Stamcellebehandling er en ny lease på et liv med hår, så lad hatten hænge i skabet, og forsøg en af de nye, moderne behandlingsmetoder der lover gode resultater.