Steaks

Kobe bøffer

Jeg skal i sommerhus her om tre uger sammen med drengene og det skal være en retti herre tur hvor vi chiller og bare laver god mad samt drikke os stive! Jeg har taget et lån 18 år, så jeg har penge nok til det, og det er jeg rigtig glad for at jeg har gjort for så ved jeg i hvert fald at det ikke bliver noget problem at betale for de forskellige ting.

Som en overraskelse har min far været sød og lige bruge en af hans kontakter, til at skaffe os Kobe bøffer på 350 gram hver, så jeg glæder mig til at fortælle den nyhed til drengene. Jeg glæder mig helt vildt til at bruge at spise sådan nogle bøffer, og de skal selvfølgelig laves på grillen, så de smager retti godt! Jeg har taget et låne online lån, so m så blev til et lån 18 år i stedet for.

Rigtig dum weekenden

Jeg var så dum her i weekenden, for jeg valgte lige at tabe min helt nye iphone i en vandpyt, så den er helt færdig nu. Jeg var nede ved en som måske kunne lave den her i går, men han sagde at det var et dødt løb for den. Men jeg har ikke penge til en ny en lige nu, og jeg skal bare ha en ny! Så jeg har tænkt på at tage et sms lån, så jeg har penge nok til det. Jeg vil rigtig gerne have en ny, inden weekenden da jeg skal på en lang tur til hamborg, og der vil det være rart at have en iphone man kan lege med.

Det kunne også være at jeg skulle tage et kviklån, for jeg har hørt at de skulle være rigtig hurtige og meget nemme at ansøge om. Men den vil jeg lige tage med min mor, som har lige forstand på sådan nogle ting. Hun har vidst taget et kviklån før, så måske skulle jeg også bare tage sådan et. Men den tager jeg lige med mutti 🙂