Hobby

Krukker til haven finder du billigt her

Ideen om at plante i krukker i haver går helt tilbage til den tidsæra, man kalder barokken (1640-1730). Dette er igen gået hen og blevet den store ’modedille’ blandt haveejere og i det hele taget på steder som gårdhaver og altaner, hvor man finder fælles hygge om sommeren. Selv indendørs finder krukkerne anvendelse. Vi har med rette indset, at de store blomsterglæder også kan komme fra beplantninger i små, mellemstore og rigtigt store krukker.

Krukkerne her har indbygget lys som gør dem særdeles smukke om aftenen, de er fremstillet i gode materialer der kan holde til at stå uden for. Det rå og sarte udseende er enkel i sit udseende og chik i sin fremtoning. Kombinationen af lus og en stor krukke giver en oplivende oplevelse i din have eller på terrassen. Krukkerne med lys pynter over alt er særdeles holdbart og sikret på en måde, så den ikke revner.

Krukkerne fås i en letvægts udgave. Denne store havekrukke måler 51 x 46 cm den vejer beskedne 13,5 kg, så den er ikke svært at flytte rundt på hvis man skulle få lyst til dette.

Blomster krukker til terrassen eller i haven med lys

En rå krukke giver et både skinnende og enkelt look, der straks falder i øjnene. Krukkerne leveres med lys og lige til at slutte til. Sæt de smukke krukker både ude og inde sæt forskellige blomster i for at opnå yderligere smukke farvekombinationer. Denne blomster krukke med lys har målene 51 x46 cm.

Krukker-til-haven

Krukker fremstillet i polystyren er meget holdbare og er er testet og udviklet på Finlands ”Technical Research Center”. Krukkernes egenskaber i form af massefylde, trækstyrke, sejhed og bearbejdelighed af det hærdede materiale er testet med den entydige konklusion, at vi har at gøre med krukke, der ikke revner så let. Materialet er let at bære på. Polystyren gør selve produktet let og nemt at flytte rundt på særdeles praktisk i vort moderne sortiment af krukker er således fremstillet ved hjælp af en avanceret teknologi, der gør det muligt at distribuere disse ekstremt slidstærke og holdbare havekrukker. Krukkerne er ideelle til bymiljøer med gårdhaver, terrasser, altaner, private haver og grønne områder. Som en blomsterkrukke der anvendes hele året rundt er krukkerne det mest optimale, man kan finde på markedet.