Kærlighedsterapi

Problemer i parforholdet? Kom til en parterapeut

I vores travle hverdag kan vi godt have for lidt tid til at se vores kære. Mange parforhold lider under ikke at have nok tid til hinanden. Det kan gøre at parforholdet mister den glæde og nærhed, der betegner et godt forhold. Man kommer længere og længere væk fra hinanden, og til sidst er det som om at der er en kæmpe mur bygget op. Som par kan man også miste gnisten uden rigtig at vide hvorfor. Begge parter bliver ulykkelige og kan ikke finde ud af at bryde muren ned. De kan ikke finde ud at kommunikere og løse problemet selv. Nogle gange ved man simpelthen ikke, hvordan man skal løse denne konflikt, som kan være sårbar at tale om. Det kan en parterapeut hjælp med.

Parterapeut kan hjælpe med at bryde muren

Når man har svært ved at få hul på disse konflikter, kan en parterapeut være den helt rigtig beslutning. Når begge parter kommer til parterapi, kan de have en tilbøjelighed til at give den anden skylden for, at deres parforhold er blevet, som det er. Det er den andens skyld at de begge lider og ikke kan se en vej ud af smerten. Her kan en parterapeut hjælpe med at åbne op for det svære emne og få dem til at forstå, at det er samspillet, der skal ændres. De skal lære at kommunikere på en anden måde for at få gnisten tilbage. En parterapeut har den helt rigtig erfaring til at forstå og løse denne slags sammenstød.

De helt rigtige metoder hos parterapeut

Mangler dit parforhold den gnist, som ellers plejede at være der? Eller har i bare svært ved at kommunikere med hinanden og sætte tingene i perspektiv? Så kan i få den helt rigtig hjælp til at løse denne sårbare og betydningsfulde situation. Hos denne parterapeut er fokus i det filosofiske og psykologiske kærlighedsforhold. Han ved, at man i et parforhold knytter sig stærk til hinanden, og det er det der er en af grundstene i kærligheden. Parterapien bygger på tilknytningsteorien med det destruktive samspil, som parterne hver især møder igennem konflikter. Det kan være svært selv at gøre noget i denne følelsesmæssige tid i forholdet. Hvis i kan genkende nogle af disse situationer i parforholdet, kan denne parterapeut hjælpe jer i den rigtige retning på en blid og solid måde, som vil det bedste for begge parter.