Internet Protocol telefoni

1937.10 IP telefoni

Når man flytter til et varmt sted i asien for at leve der i nogle måneder så vil chefen nok sætte pris på, at man kan kontaktes og det kan gøres via ip telefoni.

http-368146_960_720

Mange bruger ip telefoni uden at vide det

IP telefoni er noget, som de fleste af os i hvert fald én gang har haft erfaring med. Det handler slet og ret om, at man foretager opkald via internettet og det kan man efterhånden gøre via talrige forskellige tjenester. Hvis man er en journalist, der sidder et sted i Asien og undersøger denne befolknings oplevelse af den givne religion kan man anvende ip telefoni til at komme i kontakt med sin chef som sidder i hjemlandet. Og selvom din chef er meget tilfreds med alt det du sender hendes vej så kan det godt være, at der alligevel er behov for et opkald via ip telefoni og det vil hun sætte pris på, at du så gør. Meget af den kommunikation, der foregår mellem jer, den foregår ved hjælp af mails, som også er et rigtigt udemærket medium at anvende. Men det som mailen ikke kan og som ip telefoni kan det er at man kan se hinandens ansiger.

En fordel ved ip telefoni er den gratis pris

Forestil dig en pris du skulle give for at ringe et par gange om ugen mellem Asien og landet her i norden. Det ville koste en formue og ruinere firmaet fuldstændigt og det vil jo også gå ud over dig for så har du intet arbejde. Og med ip telefon der er det helt gratis. Der kan du simpelthen bare sætte dig ned på et eller andet hotel og lade som om, at du hører hjemme der og så kan du med din telefon foretage dig et it telefoni opkald til din chef. Via denne tjeneste, som du så vælger og som understøtter denne form for ip telefoni kan I diskutere den næste uges artikler og hvad I ønsker at få ud af dem. Dette er en vigtigt øjeblik for jer begge da det både skaber en relation mellem jer og I får konstateret de magtbalancer der er mellem jer. Disse ting er kun noget man kan formå med ip telefoni fordi, at mail simpelthen ikke er godt nok til det. Så hvis ikke I allerede bruger det så snak med din chef om muligheden for at bruge ip telefoni.