lån

Mønt med tabasco – sejt fif

Hey alle sammen. Så er det endelig lige blevet tid til at skrive et lille fif eller to på bloggen. Det kan jeg nu så godt lide, for jeg ved en hel masse, og jeg elsker at dele ud af min store fantastiske viden. Vidste du for eksempel at hvis du tager en beskidt mønt og kommer den i tabasco i lidt tid, så bliver den bare skinnende ren bagefter. Bum du! Så ved du det.. Det er fordi tabasco er så stærkt at det bare tæsker skidtet af mønten, og så bliver den dejlig ren. Sådan, så slipper du for at tage et kviklån bare for at få nye og rene penge.. Smart, ikk?
Jeg har lige lappet min cykel, så nu kører den bare som en drøm igen. Det er så herre pisse fedt man.
Nu sidder min dumme lillebror igen og prikker mig på ryggen, og spørger om de mærkeligste ting. Nu vil han vide om det er en god idé at tage et sms kvik lån, hvis man ikke har nogen penge.. Hvad skal man svare til det? Ja, jeg ved det i hvert fald ikke.

Lån, skov og klatring uden sikkerhed

Hey! Jeg har lige været ude og øve mig lidt i at klatre, for jeg skal snart ud og rejse på en rigtig oplevelsestur, hvor jeg blandt andet skal ud og klatre på nogle bjerge. Derfor er det nok en ret god idé at kunne klatre bare en lille smule på forhånd, hehe.
En af mine gode kammerater skal også med, men han er en del mere rutineret i klatringens kunst, end jeg er. Han taler en del om at tage et lån uden sikkerhed, mere info her, for han kunne godt tænke sig at have en lille smule flere penge til at leve godt, når vi endelig rammer en by  imellem vores ture.

Jeg har det lidt på samme måde som ham, men har heldigvis brugt det sidste års tid på at spare en ordenlig bunke penge op, for jeg har længe før ham vidst, at jeg skulle på den her tur. Det er også derfor at jeg lige kan slippe for at skulle tage mig et lån uden den sikkerhed.