Begravelse

En billig begravelse og et værdigt farvel

Når du skal planlægge en begravelse, er det vigtigt, at det bliver gjort på en god og værdig måde. Det skal være sådan, at alle får mulighed for at sige et sidste farvel. Det kan der være mange forskellige måder at gøre på. Det er helt op til jer, hvordan I vælger at gøre det.

love-1100885_960_720Hvis I gerne vil have hjælp til at planlægge en smuk og billig begravelse i nærheden af Gråsten og Sønderborg, kan det være en god ide, at I kontakter Den spirituelle bedemand. Hun har stor erfaring med at arrangere begravelser. Det er begravelser, hvor der bliver sagt farvel på mange forskellige måder. Det kan både være kristne begravelser eller for folk, der ikke var medlem af folkekirken. Klik her for at læse mere om, hvordan du kan få hjælp af Den spirituelle bedemand til at planlægge en billig begravelse.

Den spirituelle bedemand mener, at en begravelse skal være for alle. Det skal være alle forundt at sige et sidste farvel på en smuk måde. Derfor lægger hun også vægt på at have nogle priser, hvor alle kan være med. Hvis I fortæller hende, hvad jeres budget er, vil hun helt sikkert tage hensyn til det i planlægningen af begravelsen.

Kom i kontakt med afdøde efter billig begravelse

Hvis du har fået Den spirituelle bedemand til at stå for en billig begravelse, kan hun også hjælpe dig med at tage et sidste farvel på en anden måde. Hun har nemlig et samarbejde med en clairvoyant. Det er et samarbejde, der har fungeret rigtig godt i mange år. Den spirituelle bedemand har derfor kun gode erfaringer med at bruge den clairvoyante.

Der kan være mange grunde til, at du gerne vil sige et sidste farvel til den afdøde. Måske er det bare en sidste hilsen. En måde at høre, om den afdøde er kommet godt over på den anden side. Det kan give noget ro i sindet. Det kan også være, at du har haft nogle uoverensstemmelser med den afdøde, som du gerne vil have løst. Eller at der er nogle spørgsmål, som du aldrig fik besvaret. Lige meget hvad kan arbejdet med at kontakte den afdøde gennem en clairvoyant hjælpe dig videre. Det kan være en god måde at bearbejde din sorg på. Det bliver dermed et vigtigt skridt i hele sorgarbejdet.

Den spirituelle bedemand lægger vægt på, at de pårørende får tid og rum til at sørge. Så står hun for så meget af det praktiske i forbindelse med begravelsen som muligt.