Guides

En Stylepit rabatkode bør udnyttes inden festivalsæsonen

Den danske sommer er oftest fuld af skiftende og varierende vejr. Det betyder at det kan være svært at købe tøj for at have det rigtige outfit til sommeren. Derfor kan det engang imellem være nødvendigt at købe flere sæt tøj til sommeren , for der er selv sagt stor forskel på om det er 30 grader og skyfri himmel og det er 18 grader blæsende og med støvregn. Forskellen er næsten som nat og dag og det sætter krav til din garderobe. For på en festival er der en del krav til tøjet.

Festivaltøjet skal være på moden

Uanset hvilken type af mode skal festivaltøjet passe til det. For det afslappede casual look kommer ikke af ingenting. Det kræver stor omtanke og planlægning og det kan være en kompleks opgave at komme til at sjusket og ligne en der lige har kastet tøjet på. Dernæst bliver det ekstra udfordrende når man ikke ved hvilken type tøj man skal have med da vejret kan skifte fra den ene dag til den anden. Derfor anbefales det at man tager tøj med fra begge verdener, både hvis det bliver varmt og omvendt hvis det ikke bliver 30 grader i skyggen. På den måde er man dækket ind. Selvom om promillen bliver høj og tøjet er det mindste man tænker på når musikken buldrer derudaf.

Køb tøjet til festivalen og afskriv det bagefter

En af de store fordele ved en Stylepit rabatkode er at det gør det muligt for dig at købe tøj til nedsat pris så det bliver muligt for dig at have en garderobe som du ikke nødvendigvis behøver at tage med igen. Du behøver ikke at stræbe efter at blive en del af køb og smid ud kulturen, men omvendt så er det svært at få alt festival ud af festivalstøjet. Skelner man til Roskilde for eksempel kan man ikke komme uden om urinstøvet som sætter sig i tøjet og som oftest er umuligt at få væk i gang og både tanken og lugten gør at man ikke løst til at beholde det.

Vær en anden når du er på festival

En anden sjov tanke ved at tage på festival er at det er muligt for dig at blive en anden persona. Du kan vælge at tage en helt anden type outfit på end du plejer og derved påtage dig en anden identitet. Er du en af dem som går meget stift klædt på til daglig så eksperimenter med at være skater til daglig. Du kan eksempelvis vælge at være skater typen på Roskilde og bestemme dig for om det er dig. Er det ikke dig, så er det du bare går tilbage til den gamle stil. Det koster dig ikke, og det er det hele festivalsoplevelsen går ud på, at rykke grænserne og udvikle selv. Så overvej din udstråling og dit udtryk næste gagn du skal på festival og se udnyt en Stylepit rabatkode til at lave en radikal ændring.

Kilde: https://cupouniverse.dk/butik/stylepit-rabatkode/