Guides

Hvilken vasketøjskurv passer til dit badeværelse?

Badeværelset er et rum, der i stigende grad begynder at have større og større interesse hos danskerne. Det er et rum, hvor designet pludselig betyder ligeså meget som funktionaliteten. Det er derfor også essentielt, at du finder en vasketøjskurv, der passer ind i dit badeværelse. I denne artikel, kan du læse om nogen af de typer vasketøjskurve, der får større interesse blandt mange.

Vasketøjskurve i stål

Hvis du har valg at investere i et gråtonede badeværelse, passer stål rigtig godt ind i dit design. Den mørke antracit og stålets glans hænger rigtig godt sammen. Til dig findes der en række vasketøjskurve, hvor der fx kan nævnes Brabantia vasketøjskurve. Her du kan få en rund vasketøjskurv i stål med gråt låg, eller en flot skinnende kurv med stållåg. Der er tale om store vasketøjskurve, der kan rumme op til 60 liter vasketøj, hvilket gør, at du har plads til det meste. En vasketøjskurv med låg, gør desuden, at du ikke skal se på vasketøjet, før det skal vaskes. Du kan se en masse forskellige modeller af vasketøjskurve hos nicebuy.dk.

Vasketøjskurve i træ

Hvis du i stedet har indrettet dit badeværelse med flot træ interiør, er der ikke sikkert at en kurv i stål, er det oplagte valg. Her vil det rustikke i træet og det moderne i stålet modarbejde hinanden lidt. Til dig findes der i stedet flotte vasketøjskurve udarbejdet i træ, med stofposer i midten. Disse går rigtig godt sammen med et rustikt badeværelse i træ, og ser utrolig elegante og præsentable ud.

Vasketøjskurve i plast

De mest velkendte vasketøjskurve er i plastik. Disse fås i flere modeller. En klassisk model er en linnedkurv, der bruges til at transportere vasketøjet til og fra vaskemaskinen. Derudover findes der også plast vasketøjskurve, der kan rumme lidt mere. Disse fås i flere farver, men de mest populære vasketøjskurve er hvide eller sorte. De fås med og uden låg, og passer nogenlunde ind i det fleste badeværelser. De er dog ikke liges stilet som hverken stål eller træ vasketøjskurve.

Vasketøjskurve i stof

Den sidste type, der skal nævnes er vasketøjskurve i stof. Disse har et retro look, men er alligevel meget moderne, og de passer derfor ind i de fleste badeværelser. Hvis du vil have en model, der er meget farverig, kan det blandt anbefales at kigge på Zone Confetti vasketøjskurven, der er udarbejdet i en kraftig hindbær farve. Herudover fås der også mere stilrene vasketøjskurve, der er udarbejdet i lyst og mørkt stof. Disse er utrolig flotte og fås både med og uden skrift. Der fås fx en flot to-delt kurv fra MSV, hvor der på stoffet er indskrevet teksterne Dark og Light, så det er nemmere at holde styr på vasketøjet.