Ferie

Tag en afslappende ferie til Costa del Sol

Når man har ferie, kan man godt drømme om at komme lidt væk fra Danmark og komme til et sted hvor der er varmere. Et sted hvor man kan ligge i solen det meste af dagen og opleve en helt anden kultur, end den man er vant til herhjemme. Er du en af dem, der drømmer om en badeferie eller om at opleve en anden kultur, så er Costa del Sol i det sydlige Spanien måske lige noget for dig.

I Costa del Sol, som man også kan kalde for Solkysten, er der masser af hvide strande og lækre hoteller, hvor du ikke kommer til at mangle noget. Der er pools som du kan sidde ved, med en god bog eller en drink imens familien bader. Når du får det for varmt, kan du selv hoppe i poolen og nyde det dejlige vand.

Lyder Costa del Sol som noget for dig så tjek Hjerting Rejser.

 

Costa del Sol har meget at byde på

Er du en af dem der gerne vil opleve mere end bare at sidde ved en pool eller på en strand en hel dag, så har Costa del Sol meget mere end det at byde på. Costa del Sol ligger i regionen Andalusien, hvor Sevilla er hovedstad. Det er en storby, som har en masse spændende kultur og masser af seværdigheder, som man kan opleve sammen med sin familie. Der er både historiske monumenter og lækre restauranter. Så hvis du vil på en ferie, hvor du både kan slappe af ved vandet med en lækker drink og se seværdigheder og opleve kulturen og se historiske steder, så er Costa del Sol det perfekte sted at tage på ferie.

 

Costa del Sol er spækket med lækker natur og spændende byer som bare venter på at blive udforsket. Tag din familie eller dine venner i hånden og tag en tur til det sydlige Spanien. Her er noget for enhver smag og hele familien kan få en helt fantastisk og spændende tur.